Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.


Slime Tire Sealant - Auto-Motor-Scooter 473 ml navulling

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 14,95

Aanbiedingsprijs: € 10,95

Snel overzicht

Slime Tire Repair set navulling. Hiermee maakt u na een bandreparatie uw set weer compleet en klaar voor gebruik. Inhoud 473 ml. Toepassing: Bandreparatie & Lekpreventie.

Meer afbeeldingen

Details

Slime Repair bandreparatiemiddel.
Inhoud: 473 ml.

Voldoende voor de reparatie van 1 autoband. Ideaal in combinatie met het de Slime Tire Repair set compressors.

Hoe gebruik ik Slime Tire Repair?

1. Draai de ventielpin uit het ventiel met de dop van de fles. Deze dop is zo ontworpen dat het als gereedschap te gebruiken is. Verwijder het voorwerp wat het lek veroorzaakt heeft indien dit nog in de band aanwezig is.

2. Vul de band met Slime bandreparatiemiddel door de fles op het ventiel te zetten en deze leeg te knijpen.

3. Draai de ventielpin terug in het ventiel.

4. Sluit een compressor aan op band en pomp de band op.


Specificaties

Lekreparatie voor gaten met een doorsnee van maximaal 6 mm

Afmeting fles: 22x5x5 cm. Veilig voor gebruik in combinatie met bandendruksensoren Inhoud fles: 473 ml Slime bandreparatiemiddel (voldoende voor 1 autoband)


Slime Tire Repair kunt u voor twee toepassingen gebruiken: Bandreparatie en Lekpreventie.

Bandreparatie

Bandreparatie is het repareren van de band indien u een lekke band heeft door bijvoorbeeld een spijker of schroef. Bandreparatie is toepasbaar op alle Tubeless banden, dit zijn banden zonder binnenband die gebruikt worden op alle moderne auto’s, motoren, scooters, aanhangwagens, brommobielen, quads, etcetera. Indien u een lekke band heeft spuit u Slime in de band en vervolgens pompt u deze op met de meegeleverde compressor. Door de luchtdruk wordt de Slime naar het gat gedrukt en vult deze van binnenuit de band. Slime dicht het gat en stopt het lekken direct. Slime vult gaten met een doorsnee van maximaal 6 mm.

Lekpreventie

Lekpreventie is een behandeling van de band om een lekke band te voorkomen. Om een lekke band te voorkomen vult u de band met Slime. Indien iets de band perforeert vult de Slime direct het gat, de band loopt hierdoor dus niet leeg. De Slime blijft vloeibaar in de band en blijft daardoor continu een preventie tegen lekke banden. Om trillingen te voorkomen is het advies lekpreventie toe te passen op voertuigen met een maximale snelheid van 75km/h.